کباب ها از محبوب ترین غذاهای ایرانی هست
یه گردش دورهمی تو یه باغ بدون کباب امکان نداره.
مواد لازم
گوشت ران یا فیله گوسفند ------ یک کیلو گرم
پیاز ---- 3 عدد
لیمو بستگی به اندازه لیموها دارد ------2 تا 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
پاپریکا --- 10 گرم
از زعفرون هم میتونید استفاده کنید.
گوشت را در اندازه هایی به قطر2 سانتی متر تکه تکه کرده و سعی کنید قطعات به یک اندازه باشند تا برای کباب کردن همزمان و یکسان کباب شوند
پیاز ها رو حلقه حلقه کنید یا رنده کنید . گوشته ها رو تو ظرف ریخته آب لیموها را بگیرید و با نمک و فلفل و پاپریکا خوب مخلوط کنید. گوشت را در این مخلوط پیاز و بقیه موادی که درست کرده اید بریزید و خوب بهم بزنید.در ظرف را ببندید و آن رو در یخچال برای چند ساعت بذارید تا گوشت بخوبی ترد و نرم شود.
بعد از آن، گوشت های آماده را به سیخ بکشید . و روی گوشتها رو با پشت کارد بکوبید .
سیخ های کباب رو روی اتیش یگیرید. حرارت زغال ها باید ملایم باشد تا کباب ما خشک نشود.
نوش جان .