❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

یه مدل کباب چنجه !


کباب ها از محبوب ترین غذاهای ایرانی هست

یه گردش دورهمی تو یه باغ بدون کباب امکان نداره.



مواد لازم


 گوشت ران یا فیله گوسفند ------ یک کیلو گرم

 پیاز  ----   3 عدد
 لیمو بستگی به اندازه لیموها دارد ------2 تا 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

پاپریکا ---  10 گرم

از زعفرون هم میتونید استفاده کنید.





گوشت را در اندازه هایی به قطر2 سانتی متر تکه تکه کرده و سعی کنید قطعات به یک اندازه باشند تا برای کباب کردن همزمان و یکسان کباب شوند




پیاز ها رو حلقه حلقه کنید یا رنده کنید . گوشته ها رو تو  ظرف ریخته آب لیموها را بگیرید و با نمک و فلفل و پاپریکا خوب مخلوط کنید. گوشت را در این مخلوط پیاز  و بقیه موادی که درست کرده اید بریزید و خوب بهم بزنید.در ظرف را ببندید و آن رو در یخچال برای چند ساعت بذارید  تا گوشت بخوبی ترد و نرم شود.




بعد از آن، گوشت های آماده را  به سیخ بکشید .  و روی گوشتها رو  با پشت کارد بکوبید .



سیخ های کباب رو روی اتیش یگیرید. حرارت زغال ها باید ملایم باشد تا کباب ما خشک نشود.



نوش جان .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد