❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

رولت مرغ با سس عسلی


یه رولت مرغ فوق العاده خوشمزه با یه طعم ملس ..

بسیار شیک برای مهمونی ها




   


 

 

مواد لازم

  • سینه ی مرغ 2 عدد
  • قارچ اسلایس شده  400 گرم
  • قیصی 60 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لارم

برای سس

  •  پوره ی گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زعفران و اویه کاری به میزان لازم
  • پودر سیر ( دلخواه ) کمی

 

سینه ی مرغ را او وسط باز کرده ( پشت مرغ را به سس مایونز و کمی نمک آغشته کنید)



با بیفتک کوب خوب بکوبید تا نازک و پهن بشه ( مواظب باشید پاره نشه)



نمک و فلفل و زردچوبه روی مرغ بپاشید




قارچ را خرد کرده در تابه پیاز نگینی خرد شده رو تفت بدهید و قتی سبک شده قارچ  های خرد شده را به آن اضافه کرده با هم تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود

روی سینه ی مرغ قارچ های تفت داده شده را بریزید و با پشت قاشق صاف کنید



قیصی ها را تو اب بگذاریدنیم ساعت خیس بخوره و بعد نگینی خرد کرده روی قارچ بریزید




مرغ را رول کرده و با نخ دور ان را ببندید ( میتوانید از خلال دندان هم استفاده کنید)




برای سس پوره ی گوجه فرنگی ، ادویه ها ، عسل و زعفران را خوب مخلوط کنید




کف ظرف نسوزی را با قلمو روغن بمالید و رولت مرغ را در آن گذاشته و سس را روی ان بریزید



و در فر با دمای 180 به مدت 1 ساعت قرار دهید.

سپس با یک چاقوی تیز برش زده و با سبزیجات میل کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد