یه رولت مرغ فوق العاده خوشمزه با یه طعم ملس ..
بسیار شیک برای مهمونی ها
مواد لازم
برای سس
سینه ی مرغ را او وسط باز کرده ( پشت مرغ را به سس مایونز و کمی نمک آغشته کنید)
با بیفتک کوب خوب بکوبید تا نازک و پهن بشه ( مواظب باشید پاره نشه)
نمک و فلفل و زردچوبه روی مرغ بپاشید
قارچ را خرد کرده در تابه پیاز نگینی خرد شده رو تفت بدهید و قتی سبک شده قارچ های خرد شده را به آن اضافه کرده با هم تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود
روی سینه ی مرغ قارچ های تفت داده شده را بریزید و با پشت قاشق صاف کنید
قیصی ها را تو اب بگذاریدنیم ساعت خیس بخوره و بعد نگینی خرد کرده روی قارچ بریزید
مرغ را رول کرده و با نخ دور ان را ببندید ( میتوانید از خلال دندان هم استفاده کنید)
برای سس پوره ی گوجه فرنگی ، ادویه ها ، عسل و زعفران را خوب مخلوط کنید
کف ظرف نسوزی را با قلمو روغن بمالید و رولت مرغ را در آن گذاشته و سس را روی ان بریزید
و در فر با دمای 180 به مدت 1 ساعت قرار دهید.
سپس با یک چاقوی تیز برش زده و با سبزیجات میل کنید