❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

نان گندم مکزیکی



مواد لازم


آرد گندم 320 گرم

کره 50 گرم


½ قاشق چایخوری نمک



220 میلی لیتر آب گرم (حدود 60 درجه) 


اول ارد و کره و نمک رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید



خوب ورز بدید . مثل خرده نون می شه



بعد 220 میلی لیتر آب گرم رو اضافه کنید و خوب ورز بدید تا همچین خمیری بدست بیارید اگه دیدید خمیر چسبناکه یکم ارد اضاقه کنید و ورز بدید



خمیر را به 8 توپ مساوی است. بعد  با یه حوله روش رو بپوشونید و اجازه  بدید  مدت 10-15 دقیقه در دمای اتاق استراحت کنه.



خمیر تو رو تو یه سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید . نازک باشه. بعد تو تابه ی نچسب بدون روغن بذاریدش تا بپزه  خواستون باشه که حرارت کم باشه.



وقتی نون شروع به پختن کنه روش حباب میزنه.



وقتی که یه طرفش پخت برگردونید اون طرف تا اون سمتشم بپزه. نون شما حاضره .


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد