یه نون فوق العاده خوشمزه و خوش عطر . این نون همراه سوپ عالی میشه.
اگه به این نون زیره ی سبز هم اضافه کنید عالی میشه. عطر زیره ! به به !
مواد لازم
آرد 1.5 تا 2 پیمانه
خمیر مایه 1 قاشق مرباخوری
کلم - 200 گرم
روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری
سیر - 1 حبه
نمک - 1 قاشق چایخوری
آب گرم 160 گرم
آرد ذرت مقداری
برگ کلم را قسمت های کلفتش رو بگیرید و خود برگ رو ریز خرد کنید میتونید رنده هم کنید.
روغن زیتون رو داخل تابه بریزید، یک حبه سیر رو رنده یا ریز خرد کنید داخل تابه بریزید و بعد کلم خرد شده رو اضافه کنید ، در تابه رو بذارید و اجازه بدید حدود 10 دقیقه (تا زمانی که کلم ها نرم بشن ) تو تابه تفت بدید.
خمیر مایه رو داخل 160 گرم آب گرم بریزید و بذارید حدود 10 دقیقه تو یه جای گرم بمونه تا عمل بیاد.
آرد و نمک رو مخلوط کنید. خمیر مایه ی عمل امده رو به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن. حدود 15 دقیقه خمیر رو ورز بدید.
بعد کلم پخته شده رو اضافه کنید و دوباره خوب ورز بدید.
خمیر رو داخل ظرفی گذاشته و روش رو با پارچه ی تمیز یا سلیفون بپوشونید و اجازه بدید حدود 1 ساعت تا 1.5 بمونه تا حجمش دو برابر شه.
بعد از استراحت سطح میز رو مقداری آرد ذرت بپاشید و خمیر روی آرد ذرت بذارید و کمی ورز بدید و بعد خمیر رو رول کنید تقریبا قطر 5 سانت و بعد به تیکه های 3 سانتی ببرید و خمیرها رو گرد کنید. تو سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرها رو داخل سینی بندازید و بذارید حدود 30 تا 40 دقیقه ی دیگه بمونه. روی نون ها رو پارچه بندازید
نون ها را داخل فر از پیش گرم شده با درجه ی 170 به مدت 20 تا 25 دقیقه بذارید تا نون ها پخته بشن.