❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

نان کلم

یه نون فوق العاده خوشمزه و خوش عطر . این نون همراه سوپ عالی میشه.


 

 

اگه به این نون زیره ی سبز هم اضافه کنید عالی میشه. عطر زیره ! به به !


مواد لازم

آرد 1.5 تا 2 پیمانه

خمیر مایه 1 قاشق مرباخوری

کلم - 200 گرم
روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری
سیر - 1 حبه
نمک - 1 قاشق چایخوری

آب گرم 160 گرم

آرد ذرت مقداری
برگ کلم را قسمت های کلفتش رو بگیرید و خود برگ رو ریز خرد کنید میتونید رنده هم کنید.
 روغن زیتون رو داخل تابه بریزید، یک حبه سیر رو رنده یا ریز خرد کنید داخل تابه بریزید و بعد  کلم خرد شده رو اضافه کنید ،  در تابه رو بذارید و  اجازه بدید حدود  10 دقیقه (تا زمانی که کلم ها  نرم بشن ) تو تابه تفت بدید.



خمیر مایه رو داخل 160 گرم آب گرم بریزید و بذارید حدود 10 دقیقه تو یه جای گرم  بمونه تا عمل بیاد.

آرد و نمک رو مخلوط کنید. خمیر مایه ی عمل امده رو به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن. حدود 15 دقیقه خمیر رو ورز بدید. 



بعد کلم پخته شده رو اضافه کنید و دوباره خوب ورز بدید.



خمیر رو داخل ظرفی گذاشته و روش رو با پارچه ی تمیز یا سلیفون بپوشونید و اجازه بدید حدود 1 ساعت تا 1.5 بمونه تا حجمش دو برابر شه.



بعد از استراحت سطح میز رو مقداری آرد ذرت بپاشید و خمیر روی آرد ذرت بذارید و کمی ورز بدید و بعد خمیر رو رول کنید تقریبا قطر 5 سانت و بعد به تیکه های 3 سانتی ببرید و خمیرها رو گرد کنید. تو سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرها رو داخل سینی بندازید و بذارید حدود 30 تا 40 دقیقه ی دیگه بمونه. روی نون ها رو پارچه بندازید



نون ها را داخل فر از پیش گرم شده با درجه ی 170 به مدت 20 تا 25 دقیقه بذارید تا نون ها پخته بشن. 




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد