مواد لازم
بادمجان دلمه ایی 2 تا 3 عددنمک به مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید 1 فنجان
آرد سوخاری 2 فنجان
روغن نباتی
300 گرم پنیر پیتزا یا(موزارلا)
ریحان تازه 3 فنجان
برای سس
4 حبه سیر1/4 فنجان روغن زیتون
1 کیلوگرم گوجه فرنگی تازه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
اول، بادمجان را، بشورید و و پوست بکنید
سپس برش بزنید حلقه حلقه کنید - 1.5 سانتی متر ضخامت داشته باشه
روی بادمجونها نمک بریزید و بذارید چند دقیقه بمونه تا تلخیش گرفته بشه
تو تابه روغن زیتون یا روغن نباتی بسته به ذائقه تون بریزید و سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید نمک و فلفل و زرچوبه بزنید چند دقیقه تفت بدید . سیر سریع میسوزه حواستون باشه.
پوره ی گوجه فرنگی رو اضافه کنید یا گوجه ها رو تو غذاساز له کنید یا رنده ی درشت یا هم که با چاقو نگینی ریز خرد کنید. و بذارید حدود 20 دقیقه بمونه تا به روغن بیفته. با حرارت کم .
پنیر رو رنده کنید
بعد بادمجونها رو بشورید و خشک کنید
سه تا ظرف بردارید تو یکی ارد سفید که توش نمک و فلفل هم زدید تو یکی تخم مرغ زده شده و تو اون یکی آرد سوخاری
به ترتیب بادمجونها رو اول تو آرد سفید
بعد تخم مرغ
و در آخر هم در آرد سوخاری بغلتونید
تو یه تابه روغن بریزید و بادمجونها رو توش کمی تفت بدید تا دو طرف بادمجونها طلایی بشه
تو یه طرف پیرکس مخصوص فر یه لایه سس گوجه که درست کردید بریزید بعد بادمجونها رو بچینید و روش دوباره سس بریزید و بعد پنیر رنده شده و ریحون خرد شده بریزید
ظرف رو تو فر با دمای 150 به مدت 20 دقیقه بذارید تا پنیر ها ذوب و طلایی بشه
جالب بود. دستوراتتون ساده ، با مواد در دسترس ، عکس و شرح کامل هست. خیلی متشکر از توضیحات کاملتون. موفق باشید
ممنون عزیزم. خوشحالم که دوست داشتید