X
تبلیغات
رایتل

❀حس خوب اشپزی✿

گراتن بادمجان



مواد لازم

بادمجان دلمه ایی 2 تا 3 عددنمک   به مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد
 آرد سفید
1 فنجان
آرد سوخاری
2 فنجان
روغن نباتی
300 گرم پنیر  پیتزا یا(موزارلا)
 ریحان
تازه 
3 فنجان

برای سس

4 حبه سیر1/4 فنجان روغن زیتون
1 کیلوگرم گوجه فرنگی تازه
نمک و فلفل 
و زردچوبه به مقدار لازم


 اول، بادمجان را، بشورید و و  پوست بکنید

سپس برش بزنید حلقه حلقه کنید  - 1.5 سانتی متر ضخامت داشته باشه



روی بادمجونها نمک بریزید و بذارید چند دقیقه بمونه تا تلخیش گرفته بشه



تو تابه روغن زیتون یا روغن نباتی بسته به ذائقه تون بریزید و سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید نمک و فلفل و زرچوبه بزنید چند دقیقه تفت بدید . سیر سریع میسوزه حواستون باشه.



پوره ی گوجه فرنگی رو اضافه کنید یا گوجه ها رو تو غذاساز له کنید یا رنده ی درشت یا هم که با چاقو نگینی ریز خرد کنید. و بذارید حدود 20 دقیقه بمونه تا به روغن بیفته. با حرارت کم .



پنیر رو رنده کنید



بعد بادمجونها رو بشورید و خشک کنید



سه تا ظرف بردارید تو یکی ارد سفید که توش نمک و فلفل هم زدید تو یکی تخم مرغ زده شده و تو اون یکی آرد سوخاری

به ترتیب بادمجونها رو اول تو آرد سفید



بعد تخم مرغ



و در آخر هم در آرد سوخاری بغلتونید



تو یه تابه روغن بریزید و بادمجونها رو توش کمی تفت بدید تا  دو طرف بادمجونها طلایی بشه



تو یه طرف پیرکس مخصوص فر یه لایه سس گوجه که درست کردید بریزید  بعد بادمجونها رو بچینید و روش دوباره سس بریزید و بعد پنیر رنده شده و ریحون خرد شده بریزید 




ظرف رو تو فر با دمای 150 به مدت 20 دقیقه بذارید تا پنیر ها ذوب و طلایی بشه



تاریخ ارسال: جمعه 27 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 05:02 ب.ظ | نویسنده: باران | چاپ مطلب
نظرات (1)
یکشنبه 11 فروردین‌ماه سال 1392 02:41 ب.ظ
الهام
امتیاز: 3 0
لینک نظر
جالب بود. دستوراتتون ساده ، با مواد در دسترس ، عکس و شرح کامل هست. خیلی متشکر از توضیحات کاملتون. موفق باشید
پاسخ:
ممنون عزیزم. خوشحالم که دوست داشتید
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد