❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

گراتن بادمجان



مواد لازم

بادمجان دلمه ایی 2 تا 3 عددنمک   به مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد
 آرد سفید
1 فنجان
آرد سوخاری
2 فنجان
روغن نباتی
300 گرم پنیر  پیتزا یا(موزارلا)
 ریحان
تازه 
3 فنجان

برای سس

4 حبه سیر1/4 فنجان روغن زیتون
1 کیلوگرم گوجه فرنگی تازه
نمک و فلفل 
و زردچوبه به مقدار لازم


 اول، بادمجان را، بشورید و و  پوست بکنید

سپس برش بزنید حلقه حلقه کنید  - 1.5 سانتی متر ضخامت داشته باشه



روی بادمجونها نمک بریزید و بذارید چند دقیقه بمونه تا تلخیش گرفته بشه



تو تابه روغن زیتون یا روغن نباتی بسته به ذائقه تون بریزید و سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید نمک و فلفل و زرچوبه بزنید چند دقیقه تفت بدید . سیر سریع میسوزه حواستون باشه.



پوره ی گوجه فرنگی رو اضافه کنید یا گوجه ها رو تو غذاساز له کنید یا رنده ی درشت یا هم که با چاقو نگینی ریز خرد کنید. و بذارید حدود 20 دقیقه بمونه تا به روغن بیفته. با حرارت کم .



پنیر رو رنده کنید



بعد بادمجونها رو بشورید و خشک کنید



سه تا ظرف بردارید تو یکی ارد سفید که توش نمک و فلفل هم زدید تو یکی تخم مرغ زده شده و تو اون یکی آرد سوخاری

به ترتیب بادمجونها رو اول تو آرد سفید



بعد تخم مرغ



و در آخر هم در آرد سوخاری بغلتونید



تو یه تابه روغن بریزید و بادمجونها رو توش کمی تفت بدید تا  دو طرف بادمجونها طلایی بشه



تو یه طرف پیرکس مخصوص فر یه لایه سس گوجه که درست کردید بریزید  بعد بادمجونها رو بچینید و روش دوباره سس بریزید و بعد پنیر رنده شده و ریحون خرد شده بریزید 




ظرف رو تو فر با دمای 150 به مدت 20 دقیقه بذارید تا پنیر ها ذوب و طلایی بشه



نظرات 1 + ارسال نظر
الهام یکشنبه 11 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 02:41 ب.ظ

جالب بود. دستوراتتون ساده ، با مواد در دسترس ، عکس و شرح کامل هست. خیلی متشکر از توضیحات کاملتون. موفق باشید

ممنون عزیزم. خوشحالم که دوست داشتید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد