❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

املت اسفناج



مواد لازم


پیاز متوسط 1 عدد
2 حبه سیر

روغن زیتون ((اگه دوست ندارید که روغن معمولی استفاده کنید)) به مقدار لازم

6 برگ اسفناج، درشت خرد شده
یک و نیم قاشق چای خوری پاپریکا
نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار لازم
گوجه فرنگی کنسرو شده یا تازه، درشت خرد شده 3 یا 4 عدد
دو سوم فنجان پنیر فتا
 تخم مرغ  4 عدد


  


روغن زیتون را در ماهی تابه بریزید و پیاز و سیر را اضافه کنید.  روی حرارت متوسط ​​تا سبک بشن برای 3-5 دقیقه پاپریکا و زردچوبه رو هم اضافه کنید



اسفناج ها رو بشورید و درشت خرد کنید و به تابه اضافه کنید نمک و فلفل رو هم اضافه کنید و بذارید اسفناج حدود 4 تا 5 دقیقه بمونه تا نرم بشه .



گوجه ها رو اضافه کنید و بذارید بمونه تا ابش یکم کشیده بشه.




پنیر رو رنده یا له کنید و به تابه اضافه کنید ( پنیر رو حذف نکنید خوشمزه میشه)



تخم مرغ ها رو بشکنید و روی مواد بذارید. دونه دونه ! هم نزنید.



هم میتونید تابه رو تو فر بذارید تا بپزه  و هم رو گاز.  اگه رو گاز گذاشتیددر تابه رو بذارید تا مواد کاملا بپزه .

اگه تو فر گذاشتید در تابه رو نذارید.



وقتی تخم مرغ ها پخت املت شما حاضره.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد