مواد لازم
پیاز متوسط 1 عدد
2 حبه سیر
روغن زیتون ((اگه دوست ندارید که روغن معمولی استفاده کنید)) به مقدار لازم
6 برگ اسفناج، درشت خرد شده
یک و نیم قاشق چای خوری پاپریکا
نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار لازم
گوجه فرنگی کنسرو شده یا تازه، درشت خرد شده 3 یا 4 عدد
دو سوم فنجان پنیر فتا
تخم مرغ 4 عدد
روغن زیتون را در ماهی تابه بریزید و پیاز و سیر را اضافه کنید. روی حرارت متوسط تا سبک بشن برای 3-5 دقیقه پاپریکا و زردچوبه رو هم اضافه کنید
اسفناج ها رو بشورید و درشت خرد کنید و به تابه اضافه کنید نمک و فلفل رو هم اضافه کنید و بذارید اسفناج حدود 4 تا 5 دقیقه بمونه تا نرم بشه .
گوجه ها رو اضافه کنید و بذارید بمونه تا ابش یکم کشیده بشه.
پنیر رو رنده یا له کنید و به تابه اضافه کنید ( پنیر رو حذف نکنید خوشمزه میشه)
تخم مرغ ها رو بشکنید و روی مواد بذارید. دونه دونه ! هم نزنید.
هم میتونید تابه رو تو فر بذارید تا بپزه و هم رو گاز. اگه رو گاز گذاشتیددر تابه رو بذارید تا مواد کاملا بپزه .
اگه تو فر گذاشتید در تابه رو نذارید.
وقتی تخم مرغ ها پخت املت شما حاضره.