مواد لازم
بادمجان بزرگ 3 عدد
هویج بزرگ 3 عدد
پیاز (بزرگ) 3 عدد
جعفری و شوید
سیر 6حبهاب نمک ادویه (زیره و فلفل) گوجه فرنگی بزرگ 6.8
سرکه 6 قاشق غذاخوری نمک روغن نباتی
بادمجان ها رو به ضخامت 2-3 سانتی متر برش بزنید و روش نمک و (کمی) فلفلی بپاشید
کف سینی فر کاغذ آلومینیوم بندازید و روش کمی روفن بریزید و بادمجونها رو روش بچینید و به مدت 19 تا 15 دقیقه تو فر بزارید تا کمی مغر پخت بشه. بهد از فر خارج کنید و تو بشقاب بذارید تا سرد بشه.
هویج رو رنده کنید و پیاز رودرشت خرد کنید
تو تابه کمی روعن بریزید و پباز و هویج رو برای چند دقیقه تفت بدید. زیاد نشه. نمک و فلفل هم بپاشید.
گوجه ها رو رنده کنید و تو یه تابه ی دیگه درحد چند دقیقه تفت بدید
سبزی ها رو خرد کنید . سیر رو رنده یا له کنید
آب نمک رو هم درست کنید. وقتی دارید اب نمک درست میکنید سرکه رو هم اضافه کنید به اب نمکتون. و بذارید کاملا سرد بشه.
شیشه ها رو بردارید یه لایه هویح و پیاز بعد سبزی و سیر بعد بادمجون و بعد گوحه های رنده شد.و همینطور به ترتیب ادامه بدید
تو یه جای خنک شیشه ها رو قرار بدید. و بعد از 2 تا 3 هفته ترشی اماه است.