❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

ترشی بادمجان




مواد لازم


بادمجان بزرگ  3 عدد

هویج بزرگ 3 عدد

پیاز (بزرگ) 3 عدد

جعفری و شوید

 سیر 6حبهاب نمک  ادویه (زیره و فلفل) گوجه فرنگی بزرگ 6.8
سرکه 6 قاشق غذاخوری نمک روغن نباتی





بادمجان ها رو به ضخامت 2-3 سانتی متر  برش بزنید و روش نمک و (کمی) فلفلی بپاشید




کف سینی فر کاغذ آلومینیوم بندازید و روش کمی روفن بریزید و  بادمجونها رو روش بچینید و به مدت 19 تا 15 دقیقه تو فر بزارید تا کمی مغر پخت بشه. بهد از فر خارج کنید و تو بشقاب بذارید تا سرد بشه.


 



هویج رو رنده کنید و پیاز رودرشت خرد کنید



تو تابه کمی روعن بریزید و پباز و هویج رو برای چند دقیقه تفت بدید. زیاد نشه. نمک و فلفل هم بپاشید.

گوجه ها رو رنده کنید و تو یه تابه ی دیگه درحد چند دقیقه تفت بدید



سبزی ها رو خرد کنید . سیر رو رنده  یا له کنید



آب نمک رو هم درست کنید. وقتی دارید اب نمک درست میکنید سرکه رو هم اضافه کنید به اب نمکتون. و بذارید کاملا سرد بشه. 


شیشه ها رو بردارید یه لایه هویح و پیاز بعد سبزی و سیر بعد بادمجون و بعد گوحه های رنده شد.و همینطور به ترتیب ادامه بدید



تو یه جای خنک شیشه ها رو قرار بدید. و بعد از 2 تا 3 هفته ترشی اماه است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد