❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

کیک گیلاس


تابستون یعنی میوهاش ! یه کیک فوق العاده خوشمزه با گیلاس


  


مواد لازم:
آرد   150 گرم

روغن  120 گرم

شکر 120 گرم
گیلاس
120 گرم

 تخم مرغ کامل 1 عدد

وانیل 1/3 قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ    2 عدد    

سیب 1 عدد (دلخواه)


کره و شکر و وانیل رو با هم زن بزنید تا سبک بشه.



یه تخم مرغ کامل همراه دو عدد زرده ی تخم مرغ رو به کره اضافه کنید و هم بزنید



خوب هم بزنید تا مخلوط بشن



آرد رو اضافه کنید و هم بزنید



هسته های گیلاس رو بگیرید و همراه 1 یا 2 قاشق شکر بذارید کمی بپزه تا نرم بشه و بعد از پخت آبکش کنید و به مواد داخل کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.



مواد رو داخل قالبی که چرب کردید بریزید و روش رو صاف کنید و روش رو سلیفون بکشید و به مدت دو ساعت داخل یخچال بذارید.



سیب رو پوست بکنید و قاچ کنید و خمیر کیک رو که استحرات کرده رو بردارید و سیب ها رو روش بچینید.



و در فر از پیش گرم شده با درجه ی 160 به مدت 40 تا 45 دقیقه بذارید تا بپزه



برش بزنیدو میل کنید.


   

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد