یه مافین بسیار لطیف و خوشمزه.

برای کیک:
آرد 200 گرم
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره بدون نمک، 220 گرم ( به دمای محیط رسیده)
شکر 200 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد
زرده تخم مرغ 2 عدد
100 گرم پوره ی توت فرنگی
برای کرم:
100 گرم توت فرنگی
2 عدد سفیده تخم مرغ
125 گرم شکر
170 کره بدون نمک، ( به دمای محیط رسیده)
آرد و بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و الک کنید
در یک کاسه جداگانه، کره و شکر رو بزنید تا سبک بشه . اول یک عدد تخم مرغ کامل رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد زرده ها رو اضافه کردید هم بزنید

آرد رو اضافه کنید وهم بزنید . سپس پوره ی توت فرنگی رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه.

تو قالب مافین کپسول بذارید و داخلش مواد بذارید و دو سوم کپسول رو از مواد پر کنید .
قالب رو تو فر از پیش گرم شده بادمای 170 درجه به مدت 25 دقیقه بذارید تا بپزه. 
برای
درست کردن کرم. سفیده ها و شکر رو تو طرفی بریزید و ظرف روی بخار آب جوش
بذارید. یعنی به روش بن ماری. و با هم زن سفیده و شکر رو بزنید تا پف
کنه.بعد از روی بخار بردارید بذارید حدود 10 دقیقه بمونه و سپس با هم زن
دوباره بزنید تا پف کنه.