مواد لازم:
برای کوفته:برنج 300 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
نمک
پر کردن کوفته : گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پنیر(ترجیحا موزارلا) 100 گرم
نمک و فلفل
روغن نباتی
همچنین:
2 عدد تخم مرغ
پودرهای سوخاری
روغن نباتی برای سرخ کردن
برنج را در یک قابلمه قرار دهید، 800 میلی لیتر آب بریزید.
نمک، زردچوبه رو هم اضافه کنید و بذارید تا برنج پخته بشه.
این برج رو باید یکم ابش رو زیاد ریخت تا حالت چسبنده پیدا کنه.
گوشت چرخ کرده رو تفت بدید
نمک و فلفل و رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت کاملا پخته بشه
پنیر رو به مکعب های بزرگ برش بزنید
برنج رو بعد از اینکه خنک شد . بهش تخم مرغ و پنیر پیتزای رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید
کف دستتون رو مرطوب کنید و از برنج بردارید و تو دستتون بازش کنید و وسطش گوشت و یه مکعب پنیر بذارید و ببندیدش
تخم مرغ ها رو تو یه کاسه بشکونید و همش بزنید و کوفته ها رو داخلش بغلتونید
بعد در ارد سوخاری
روغن رو تو تابه ریخته بعد که داغ شد کوفته ها رو داخلش بندارید تا سرخ بشه. روعن کم نباشه .
همه طرفش رو سرخ کنید و بعد روی دستمال بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
اینم داخلش
یه کوفته ی خوشمزههههههههههههههههههههههههههه.
wowwww
چه قیافهء هوس انگیزی داره این کوفتهء قاچ خورده
دستتون درد نکنه
سرت درد نکنه عزیزم.
خیلی خوشمزه است. بدرستش و میل کن.
سلام فروغ جان
بازم مثل همیشه عالیه
ولی یه سوال داشتم .من یه دفعه درست کردم وا رفت . کمک کن .
سلام عزیزم.
میتونی تو مواد یکم ارد سوخاری هم بریزی که دیگه خیالت راحت بشه وا نمیره.
شاید اب برنجت کم بوده. خوب باید چسبناک باشه. یه جورایی مثل برنج شفته !