❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

حلقه ی شکلات و مربا


حلقه ی شکلات و مربا یه شیرینی بسیار خوشمزه.


  مواد لازم (برای 30 قطعه با شکلات و مربا )



آرد - 1 کیلوگرم
نمک - 1 قاشق چایخوری
خمیر مایه - 20 گرم
تخم مرغ - 4 عدد.
کره - 200 گرم + 20 گرم
شکر - 140 گرم
آب - 400 گرم
شکلات - 250 گرم
مربا یا مارمالاد - 100 گرم
گردو - 50 گرم

طرز تهیه
 آب رو گرم کنید در حدی که انگشتتون رو تو آب کردید نشوزه فقط گرمای آب رو حس کنید (در حدود 30 درجه) و بعد خمیر مایه رو به آب اضافه کنید ودرش رو ببند و تو یه جای گرم بذارید به مدت 10 دقیقه بذارید تا عمل بیاد



تو یه ظرف تخم مرغ و نمک رو هم بزنید



کره رو بذارید رو حرارت متوسط تا ذوب بشه.



کره ی ذوب شده رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید



خمیر مایه ی عمل اومده رو به تخم مرغ اضافه کنید وکمی هم بزنید سپس آرد الک شده رو کم کم به مایه اضافه کنید و مخلوط کنید و خمیر رو حدود 20 دقیقه ورز بدید. کمی چسبنده بود مشکلی نداره



خمیر رو تو یه ظرف بذارید روش رو با پارچه ی تمیز یا سلیفون بپوشونید و تو یه جای گرم به مدت 1 ساعت بذارید تا حجمش دو برابر بشه.



شکلات رو به روش بن ماری یا توی مایکروفر ذوب کنید. کمی هم گردو خرد کنید. بعد از استحرات خمیر رو کمی ورز بدید و با وردنه خمیر رو صاف کنید و نوارهایی به عرض 5 سانتیمتر بزنید و شکلات ذوب شده و کمی گردو روی نوارها بریزید و رول ها رو لوله کنید.



توی سینی فر  کاغذ روغنی بندازید و حلقه ها با فاصله ی 2 سانت از هم تو سینی بچینید



رو یه سری روهم میتونید مربا بذارید. البته به جای مربا و شکلات از دارچین هم میتویند استفاده کنید. کمی کره ی ذوب شده با قلمو رو نوارها بمالید و روش دارچین بپاشید. که بسیار خوشمزه میشه.



اون 25 گرم کره رو که تو رسپی داشتیم رو ذوب کنید و با قلمو روی رول های حلقه شده بمالید

و حلقه ها رو تو فر از پیش گرم شده با دمای 170 به مدت 25 دقیقه بذارید تا بپزن.





نظرات 2 + ارسال نظر
neeaz شنبه 5 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 05:23 ب.ظ http://neeaz.ir

معرفی یک سایت خوب که حتما بهش سر میزنید:
میتوانید نیازمندیهای خود را در سایت neeaz.ir جستجو کنید.
میتوانید رایگان تبلیغ کنید وبهتر دیده شوید.
برای حمایت از سایت نیاز این سایت را لینک نمایید.
برای درج آگهی رایگان سایت جامع نیازمندیهای ایران از لینک زیر وارد شوید.
http://neeaz.ir

mozhi جمعه 1 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 02:13 ق.ظ http://www.mozhijoon.blogfa.com

من اینو پختم مرباهاش سرازیر شده بود تو سینی و سوخته بود کاغذاشم با مربا سوخت چسبید به شیرینیا. تا حالا تو هیچ غذا یا شیرینی ای انقد گند نزده بودم روحیم تضعیف شد

عزیزم سریع روحیت تضعیف نشه. حرارت فرت خیلی زیاد بوده. یا زیاد از قبل گرمش کردی؟؟ مربا کم بریز. زیاد نریز.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد