❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

تارت میوه ( فرانسوی)


سلام بر خانم های کدبانو

این تارتی رو که آموزشش رو گذاشتم یه تارت فرانسوی هست.

اگه گذرتون به پاریس افتاده باشه مغازه های شیرنی فروشی تو پاریس رو دید که همشون از این تارت های خوشمزه و خوش آب و رنگ دارن. که با انواع کرم ها و میوها پرش میکنن.


 

 


مواد لازم برای خمیر تارت :


تخم مرغ کامل  1 عدد
زرده تخم مرغ  1 عدد
کره بدون نمک 225 گرم
شکر 1/4 پیمانه
نمک
1/3 قاشق چای خوری
آرد  2 پیمانه

نکته : مهمه ها ! تمام مواد باید به دمای اتاق رسیده باشن.

طرز تهیه
 آرد رو الک کنید.  کره و شکر رو با همزن بزنید تا زمانی که مخلوط سبک  و سفیدبشه،  حدود 3 تا 4 دقیقه با سرعت متوسط ​​بزنید

تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و حدود   1-2 دقیقه دیگر هم بزنید بعد  آرد را به تدریج اضافه کنید و با دست مخلوط کرده و ورز بدید. تا خمیر منسجم و چسبی به دست بیارید.

خمیر را داخل نایلون بذارید و دخل یخچال به مدت 2 ساعت بذارید تا استراحت کنه.

بعد از استراحت از یخچال دربیارید کمی ورز بدید و داخل قالب تارت بذارید .



برای کرم  کاستارد:


زرده تخم مرغ بزرگ   2 عدد

 شیر 1 پیمانه

شکر 1/4 پیمانه

کره 2 قاشق غذاخوری ( به دمای محیط رسیده) 

نشاسته 2 قاشق غذاخوری

وانیل تازه ( 1/2 غلاف) اگه وانیل تازه ندارید نوک قاشق چایخوری وانیل بریزید.

نمک نوک قاشق چایخوری
میوه به دلخواه تمشک یا توت فرنگی  170 گرم 


طرز تهیه

 زرده تخم مرغ، یک چهارم پیمانه از شیر، نیمی از شکر و نشاسته ذرت ،رو به آرامی با هم زن هم بزنید .

در یک قابلمه ی  کوچک، شیر باقی مانده و  شکر، نمک و وانیل تازه یا پور وانیل (فرقی نداره) رو بریزید




و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و تکون بدید ظرف رو ، تقریبا به جوش که اومد مخلوط تخم مرغ رو به شیر اضافه کنید و مدام هم بزنید و ظرف رو تکون بدید. کرم شروع میکنه به ضخیم شدن ! همینطور هم بزنید و بعد از اینکه کرم خودش رو گرفت از روی حرارت بردارید.. و بعد با  همزن برقی با سرعت کم برای 2-3 دقیقه کرم رو هم بزنید و سپس کره رو کم کم اضافه کنید و کرم رو هم بزنید. تا مخلوط و ترکیب بشه. .



کرم رو به مدت 1 ساعت تو یخچال بذارید. روش رو با سلیفون بپوشونید.



خمیر رو بعد از استراحت بردارید و داخل قالب تارت بذارید و کاملا با دست فشار بدید. و روی تارت رو با چنگال سوراخ کنید. که تو فر پف نکنه. کاملا چند جای تارت رو سوراخ بزنید. و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 به مدت 15 تا 18 دقیقه بذارید تا تارت ها پخته بشه. بعد از پخت اجازه بدید تارت ها سرد بشن و بعد از قالب خارج کنید و روی تارت ها کمی کرم کاستارد بریزید.




روی کرم ها رو بسته به سلیقه ی خودت میوه بچینید. میتونید ژله ی شفاف (مارک دکتر  Oetker ) بخرید و روی میوه ها بریزد. بدون ژله خوشمزه تر هست البته !



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد