❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

مافین توت فرنگی همراه با کرم توت فرنگی



یه مافین بسیار لطیف و خوشمزه.


 

 
برای کیک:

آرد 
200 گرم
نمک
1/4 قاشق چایخوری
 بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
کره بدون نمک، 
220 گرم ( به دمای محیط رسیده)
شکر
200 گرم
 تخم مرغ کامل 1 عدد
زرده تخم مرغ 2 عدد
100 گرم پوره ی توت فرنگی

برای کرم:

100 گرم توت فرنگی
2  عدد سفیده تخم مرغ
125 گرم  شکر
170 کره بدون نمک، ( به دمای محیط رسیده)



آرد و بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و الک کنید

در یک کاسه جداگانه،  کره و شکر رو بزنید تا سبک بشه .  اول یک عدد  تخم مرغ  کامل رو  اضافه کنید و هم بزنید.  بعد زرده ها رو اضافه کردید هم بزنید


 


آرد رو اضافه کنید وهم بزنید . سپس پوره ی توت فرنگی رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه.


تو قالب مافین کپسول بذارید و داخلش مواد بذارید و دو سوم کپسول رو از مواد پر کنید .
قالب رو تو فر از پیش گرم شده بادمای 170 درجه به مدت 25 دقیقه بذارید تا بپزه.

برای درست کردن کرم. سفیده ها و شکر رو تو طرفی بریزید و ظرف  روی بخار آب جوش بذارید. یعنی به روش بن ماری. و با هم زن سفیده و شکر رو بزنید تا پف کنه.بعد از روی بخار بردارید بذارید حدود 10 دقیقه بمونه و سپس با هم زن دوباره بزنید تا پف کنه.
کره ی نرم شده رو در دو قسمت به مخلوط سفیده اضافه کنید و هم بزنید

توت فرنگی رو تو مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا پوره بشه و بعد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید

تا مخلوط یکدستی بشه.
مافین ها که بعد از پخت سرد شد .کرم رو روش بریزید با قیف و ماسوره.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد