❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

پائولف


یه شیرینی بسیار خوشمزه. تقریبا شبیه مرنگ هست.


  

سفیده ی تخم مرغ 6 عدد

 شکر  360 گرم

نشاسته  3 قاشق غذاخوری

240 میلی لیتر آب سرد1 قاشق چایخوری سرکه چند قطره آب لیمو


سفیده ها و شکر رو تو ظرف بریزید و ظرف رو بذارید روی کتری یا قابلمه ای آبی که جوشیده. مثل روش بن ماری.

و با هم زن شکر و سفیده ها رو بزنید تا پف کنه و شکر حل بشه. شکر حل شد از روی بخار بردارید و چند قطره آب لیمو رو اضافه کنید و یه چند دقیقه دیگه سفیده رو بزنید


تو یه قابلمه آب سرد و نشاسته رو مخلوط کنید هم بزنید تا نشاسته ها حل بشه. و بعد بذارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا نشاسته خودش رو بگیره و حالت ژله پیدا کنه. وقتی به اون حالت رسید  بعد از روی حرارت بردارید و به قاشق نشاسته رو به سفیده ی تخم مرغ اضافه کنید و بعد سرکه رو اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید .



توی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و از مخلوط با قاشق یا ماسوره بریزید رو کاغذ روغنی. حجم مواد رو زیاد بریزید که اندازه ی شیرینی ها بزرگ بشه یه د ایره ی بزرگ . و روش با قاشق صاف کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 160 به مدت 6 تا 7 دقیه بذارید تا بپزه. بعد از پخت اجازه بدید سرد بشه و به دمای محیط برسه و بعد از سینی جداش کنید و روش رو با خامه و میوه تزیین کنید و میل کنید.




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد