❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

کیک پنیر با تمشک




یه کیک خوشمزه برای یه عصرونه ی زیبا ی دورهمی .



کیک از سه لایه تشکیل شده است:


 لایه اول - شیرینی
 لایه دوم  -  پنیر
 لایه سوم  - تمشک


مواد لازم برای لایه اول:


- 250 گرم از بیسکوییت
- 100 گرم کره
- 2 قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه

بیسکوییت ها رو تو دستگاه غذاساز خرد کنید. اگه ندارید تو یه نایلون بریزید و با گوشت کوب بیفتید به جون بیسکوییت ها. یا اینکه رنده اشون کنید.


کره ی نرم شده رو اضافه کنید و با دست ورز بدیدش .



شیر رو اضافه کنید و همینطور با دست ورز بدید.


  یه نکته هر بیسکوییت جذب رطوبتش متفاوته . بسته یه بیسکوییت شیر رو یه قاشق کم و زیاد کنید




یه همچین خمیری باید یه دست بیارید .



کف قالبتون رو فویل بذارید و خمیر بیسکوییتی تون رو کفش بذارید و با دست صافش کنید.


بعد کیک رو در فر از قبل گرم شده به مدت 8-10 دقیقه  180 درجه بذارید تا بپزه. البته حواستون باشه فر با فر فرق داره.






مواد لازم برای لایه دوم:


- 400 گرم  پنیر خامه ایی


- 250 گرم خامه


- نصف فنجان شیر3 عدد زرده تخم مرغ- 100 گرم شکر-  نمک نوک قاشق چایخوری- 20 گرم ژلاتین



ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بعد یه روش بن ماری حل کنیدش .


زرده های تخم مرغ رو با شکربزنید



شیر را اضافه کنید و هم بزنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مایع صاف و یکدست بشه.




تو یه ظرف دیگه پنیر خامه ایی و خامه رو مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد به ظرف تخم مرغ اضافه کنید.نمک رو هم اضافه کنید و هم بزنید







بعد کیک پخته شده و سرد شده رو بردارید و مایع پنیر رو با قاشق بریزید روش .




بعد کیک رو چند ساعت تو یخچال بذارید .




مواد لازم برای لایه سوم


- 300 گرم تمشک

- 3 قاشق غذاخوری شکر

15-20گرم پودر ژلاتین

- آب


طرز تهیه

ژلاتین را روی آب سرد بپاشید



تمشک را در یک ظرف یا قابلمه بریزید و روش آب سرد  بریزیدطوری که آب روی تمشک ها رو بگیره



  شکر رو  اضافه کنیدو هم بزنید. با توجه به اینکه تمشک ترشه .اگه دوست داشتید شیرین تر بشه شکر رو بیشتر کنید



حالا ظرف رو روی حرارت بذارید و ژلاتین رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشه.



کیک رو  بردارید و مایع تمشکتون رو که خنک شده رو با قاشق اروم ارم بریزید روی کیک .و دوباره برای چند ساعت بذاریدش تو یخچال.



برید درست کنید و از مزه ی شگفت انگیزش لذت ببرید.





نوش جان


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد