❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

کوفته ی تخم مرغ ( اسکاچ اگز)

6



مواد لازم:

تخم مرغ  6 عدد

گوشت چرخ کرده  600 گرم
 نمک و فلفل و زردچوبه 
آویشن 2  قاشق چایخوری

 روغن


تخم مرغ ها رو بپزید و گوشت را تو دستگاه غذا ساز خوب له کنید




نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن رو اضافه کنید و خوب ورز بدید



گوشت رو به 6 قسمت تفسیم کنید.



گوشت رو صاف کنید و و بینش یه تخم مرغی که پوستش رو کندید بذارید و خوب اطراف گوشت رو بهم بچسبونید



تو یه ظرف گود روغن بریزید و کوفته ها رو داخل روغن بندازید تا خوب سرخ بشه. زیر روغن حرارتش نه  کم باشه نه زیاد باشه.



تو یه ظرف پارچه با دستمال بندازید و کوفته ها رو داخلش بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.




نوش جان

نظرات 1 + ارسال نظر
پروین دوشنبه 17 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 06:37 ق.ظ

این جوری که شما گفتید، یک تخم مرغ اضافه میاد!!! که البته بد هم نیست. برای اینکه خستگی امون در بره نمک میزنیم و همینطوری سرپایی میخوریمش!

سوتی دادم. حواسم نبود.
مرسی از دقت شما. درستش کردم.
ولی خیلی بانمک گفتی نمک میزنیم میخوریم !! یک ربع داشتم میخندیدم به نوشتت !

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد