X
تبلیغات
رایتل

❀حس خوب اشپزی✿

کوفته ی برنج




مواد لازم:

برای کوفته:
برنج    300 گرم 

پنیر پیتزا 50 گرم

تخم مرغ    1 عدد

زردچوبه    2 قاشق چایخوری

نمک

پر کردن کوفته :
گوشت چرخ کرده    250 گرم

رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذاخوری

پنیر(ترجیحا موزارلا)    100 گرم

نمک و  فلفل
روغن نباتی


همچنین:

 2 عدد تخم مرغ
 پودرهای سوخاری
 روغن نباتی برای سرخ کردن



برنج را در یک قابلمه قرار دهید، 800 میلی لیتر آب بریزید.
نمک، زردچوبه رو هم اضافه کنید و بذارید تا برنج پخته بشه.

این برج رو باید یکم ابش رو زیاد ریخت تا حالت چسبنده پیدا کنه.



گوشت چرخ کرده رو تفت بدید



نمک و فلفل و رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت کاملا پخته بشه



پنیر رو به مکعب های بزرگ برش بزنید



برنج رو بعد از اینکه خنک شد . بهش تخم مرغ و پنیر پیتزای رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید



کف دستتون رو مرطوب کنید و از برنج بردارید و تو دستتون بازش کنید و وسطش گوشت و یه مکعب پنیر بذارید و ببندیدش




تخم مرغ ها رو تو یه کاسه بشکونید و همش بزنید و کوفته ها رو داخلش بغلتونید



بعد در ارد سوخاری



روغن رو تو تابه ریخته بعد که داغ شد کوفته ها رو داخلش بندارید تا سرخ بشه. روعن کم نباشه .



همه طرفش رو سرخ کنید و بعد روی دستمال بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.



 اینم داخلش



یه کوفته ی خوشمزههههههههههههههههههههههههههه.


تاریخ ارسال: پنج‌شنبه 17 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 05:24 ب.ظ | نویسنده: باران | چاپ مطلب
نظرات (2)
دوشنبه 17 مهر‌ماه سال 1391 06:41 ق.ظ
پروین
امتیاز: 0 0
لینک نظر
wowwww
چه قیافهء هوس انگیزی داره این کوفتهء قاچ خورده
دستتون درد نکنه
پاسخ:
سرت درد نکنه عزیزم.
خیلی خوشمزه است. بدرستش و میل کن.
چهارشنبه 22 آذر‌ماه سال 1391 11:39 ق.ظ
مامان هلیا
امتیاز: 0 0
لینک نظر
سلام فروغ جان
بازم مثل همیشه عالیه
ولی یه سوال داشتم .من یه دفعه درست کردم وا رفت . کمک کن .
پاسخ:
سلام عزیزم.

شاید اب برنجت کم بوده. خوب باید چسبناک باشه. یه جورایی مثل برنج شفته ! میتونی تو مواد یکم ارد سوخاری هم بریزی که دیگه خیالت راحت بشه وا نمیره.
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد