مواد لازم:
برای کوفته:برنج 300 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
نمک
پر کردن کوفته : گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پنیر(ترجیحا موزارلا) 100 گرم
نمک و فلفل
روغن نباتی
همچنین:
2 عدد تخم مرغ
پودرهای سوخاری
روغن نباتی برای سرخ کردن
برنج را در یک قابلمه قرار دهید، 800 میلی لیتر آب بریزید.
نمک، زردچوبه رو هم اضافه کنید و بذارید تا برنج پخته بشه.
این برج رو باید یکم ابش رو زیاد ریخت تا حالت چسبنده پیدا کنه.
گوشت چرخ کرده رو تفت بدید
نمک و فلفل و رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت کاملا پخته بشه
پنیر رو به مکعب های بزرگ برش بزنید
برنج رو بعد از اینکه خنک شد . بهش تخم مرغ و پنیر پیتزای رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید
کف دستتون رو مرطوب کنید و از برنج بردارید و تو دستتون بازش کنید و وسطش گوشت و یه مکعب پنیر بذارید و ببندیدش
تخم مرغ ها رو تو یه کاسه بشکونید و همش بزنید و کوفته ها رو داخلش بغلتونید
بعد در ارد سوخاری
روغن رو تو تابه ریخته بعد که داغ شد کوفته ها رو داخلش بندارید تا سرخ بشه. روعن کم نباشه .
همه طرفش رو سرخ کنید و بعد روی دستمال بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
اینم داخلش
یه کوفته ی خوشمزههههههههههههههههههههههههههه.
wowwww
چه قیافهء هوس انگیزی داره این کوفتهء قاچ خورده
دستتون درد نکنه
سرت درد نکنه عزیزم.
خیلی خوشمزه است. بدرستش و میل کن.
سلام فروغ جان
بازم مثل همیشه عالیه
ولی یه سوال داشتم .من یه دفعه درست کردم وا رفت . کمک کن .
سلام عزیزم.
شاید اب برنجت کم بوده. خوب باید چسبناک باشه. یه جورایی مثل برنج شفته ! میتونی تو مواد یکم ارد سوخاری هم بریزی که دیگه خیالت راحت بشه وا نمیره.