X
تبلیغات
رایتل

❀حس خوب اشپزی✿

گوجه فرنگی خشک شده ی خانگی


(( گوجه فرنگی خشک شده )) یکی از محصولاتیه که در آشپزی کاربرد فراوانی داره. 

از گوجه فرنگی خشک شده در اکثر غذاهای ایتالیایی از جمله پاستاها و پیتزاها و ساندویچ ها و سالاد سبزیجات، استفاده میکنن. و چون گوجه فرنگی بعد از خشک شدن همه خواص و ویتامینهاش رو حفظ میکنه و طعمش هم به مراتب  خوشمزه تر میشه در آشپزی تمام کشورها  جا داره
.
 



مواد لازم:

گوجه فرنگی
نیمه سفت و گوشتی  
    1.5 کیلوگرم
 1 قاشق چایخوری سبزی  معطر (مخلوطی از  آویشن، ریحان، و غیره)
 1 قاشق چایخوری نمک درشت
 روغن نباتی، بی بو


 



گوجه فرنگی ها رو از طول نصف کنید.
دونه هایگوجه رو خالی کنید . این کار سلیقه ایی هست . اگه دوست ندارید دونها هارو با چاقو  خارج کنید یه کم فشارشون بدید  که اگه  آب کمی کنار دونه هاش هست بچکه و خشک شه

 سینی فر  رو  کفش روغن بمالید یا میتونید  با فویل آلومینیومی بپوشونید


گوجه ها رو روی سینی قرار بدید به طوری که قسمت برش خورده اش رو به بالا باشه

مقدار کمی نمک  و بعد سبزی ها رو روی گوجه ها بپاشید در ضمن ریختن سبزی های خشک نیز سلیقه ایی هست. میتونید این کا رو نکنید. ولی طعمش رو بهتر میکنه وقتی سبزی میریزید.

فر رو روی کمترین درجه ممکن قرار بدید.  100 یا 120 درجه باشه  و سینی رو توی فر بذارید به مدت 4 تا 5 ساعت. گوجه ها با حرارت بسیار ملایم فر آبشون کشیده میشه و خشک میشن در ضمن زمان پخت بستگی به سایز گوجه داره. اگه گوجه ها درشت باشه زمان بیشتری میبره.



 گوجه های خشک شده  زمانی آماده است که وقتی در دست میگیریم و فشارش میدیم خشک باشه و آبی نداشته باشه اما جنسش لاستیکی و انعطاف پذیر باشه . یعنی اگر زیادی توی فر بمونه و زیادی آبش گرفته شه در حدی خشک میشه که انعطاف پذیر نیست و اگر خمش کنیم میشکنه.


  یه روش برای نگهدای گوجه ها اینه که  وقتی گوجه ها کاملا سرد شه  توی زیپ لاک یا ظروفی که درشون کیپ میشه در یخچال نگهداری کنید. یا فریز کنید.  به این شکل گوجه ی خشک ماهها عمر میکنه.
یه روش دیگه هم اینه که  توی یه شیشه روغن زیتون یا روغن نباتی بی بو  و سبزیجات معطر خشک و جند حبه سیر  بریزید و گوجه های  خشک رو توش بریزید و بعد از یک روز توی یخچال قرار بدید و نگهداری کنید. که به این روش هم  ماهها عمر میکنه






اینم مدل صنعتیش هست که تو کشورهای مختلف می فروشن. ولی تو ایران چون وجود نداره بهتره که خودمون درست کنیم. که بهتر از صتعتی هم هست.




در ضمن اگه تو یه شهر تمیز و بدون دود زندگی می کنید می تونید تو آفتاب خشکش کنید. ولی ما چون تو تهران آفتاب همراه دود و آلودگی هست همچین ریسکی رو نمی کنیم !!
تاریخ ارسال: چهارشنبه 16 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 06:36 ب.ظ | نویسنده: باران | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد