❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

شکلات پاستیلی




 مواد لازم برای تهیه  15  تا شکلات :

شکلات تیره
  100گرم
 خامه  50 میلی لیتر

پاستیل میوه ایی مقداری



شکلات
را به قطعات  کوچک تکه کنید



خامه رو روی حرارت بذارید ، کنارش که حباب زد از رو حرارت بردارید و به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای خامه شکلات ذوب بشه. سریع هم بزنید



هم بزنید تا صاف و یک دست بشه.



پاستیل میوه ایی رو به تکه های کوچک ببرید



قالب مخصوص شکلات رو بردارید. که جنسشون سیلیکون هست. و از شکلات با قاشق کمی داخلش بریزید



پاستیل میوه ایی رو که بریدید یکم رو شکلات ها بریزید



دوباره روشون شکلات بریزید



و با یه کاردک یا چاقو صافش کنید. تا وقتی شکلات رو از قالب خارج کردید انتهاش کج نباشه. بعد به مدت 3 ساعت  ولی بهتره که یک روز باشه. داخل یخچال بذارید تا سفت بشه.



و بعد از قالب خارج کنید.




نظرات 3 + ارسال نظر
پروین دوشنبه 17 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 06:32 ق.ظ

فروغ بانوی بسیار عزیز سلام
از آشنایی با وبلاگ خوشمزه و خوش سلیقه اتون خیلی خوشحالم.
چند تا از پستهای اخیرتون رو خوندم و لذت بردم. ایشالا باز هم میام و از دستورهای آشپزی خوبتون استفاده میکنم.
موفق باشید.

سلام عزیزم
خوش اومدی گلم بازم تشریف بیارید که بسیار خوشحام میکنید.
مرسی گلم. سلامت باشی.

فاطمه جمعه 11 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 02:17 ب.ظ

سلام .

ببخشید به جای این قالبها نمیشه از چیز دیگه استفاده کرد.

خیلی درست کردنش راحته مشکل من فقط قالبهاست .

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید عزیزم.

سلام عزیزم
چه قالبی منظورتون هست؟
شکلات چون کوچیک هست قالبش هم باید کوچیک باشه دیگه !
یا منظورتون قالب سلیکونی هست !

فاطمه یکشنبه 13 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 08:03 ب.ظ

نه عزیزم منظورم اندازه قالب نیست .

منظورم همون قالب سیکونی است.

ببخشیدها.

قالب سلیکونی برای این کار بهتر هست. اگه مشکل داری از قالب های المینیومی استفاده کن تو اونها هم راحت در میاد.
خواهش میکنم عزیزم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد