مواد لازم
سیب زمینی 700 گرم
قارچ 500 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
خامه 1 پاکت
پنیر موزارلا 200 گرم
پنیرپیتزا 100 گرمتخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل
روغن نباتی برای سرخ کردن
سیب زمینی ها رو بذارید تا بپزه . زیاد نذارید که له بشه.
پیاز رو خرد کنید
فارچ رو هم ورقه ورقه کنید
پیاز زو تفت بدید تا سبک بشه.
سبک که شد قارچ ها رو اضافه کنید و تفت بدید و نمک و فلفل بزنید .
سیب زمینی ها رو پوست بکنید و برش بزنید.
پنیر موزارلا رو برش های نازک بزنید
پنیر پیتزا رو هم رنده کنید (( رنده ی درشت ))
برای سس هم خامه و تخم مرغ و مقداری نمک رو مخلوط کرده و هم میزنیم
ظرف مخصوص فر رو بر میداریم کف ظرف یه لایه قارچ و پیاز میریزیم
روش برش های موزارلا میذاریم
و لایه ی بعد سیب زمینی های برش خرده رو می چینیم روش کمی نمک و فلفل می پاشیم
و بعد پنیز پیتزای رنده شده رو میریزیم . و مخبوط سس رو هم روش می ریزیم.
و در فر با دمای 180 درجه. به مدت 20-25 دقیقه می ذاریم تا بپزه.
اینم کش اومدش ! به بهههههههههههههههههههههههههه
اخه تو ایران پنیر موزارلا از کجا بیاریم
از سوپرمارکت ها !!! چیزی که زیاده پنیر موزارلا !
عالیه ولی چرا فعالیت شما کمه از سال ۹۱ تا حالا به وبلاگ خودتون سر نزدید منظر کارای خوبتون هستیم
عزیزم. فروغ جون دیگه نمیان به جاشون من میام.