مواد لازم
برای مرنگ
سفید تخم مرغ 4 عدد.
آب لیمو 1 قاشق چایخوری
شکر 150 گرم
گردو 50 گرم
برای کرم شکلاتی
زرده تخم مرغ 4 عدد.
شکر 200 گرم
شیر 200 میلی لیتر
کره 200 گرم
شکلات تیره 70-80٪ کاکائو 100 گرم
اول سفیده تخم مرغ را با چند قطره آب لیمو شروع میکنیم به همزدن . با دستگاه همزن.
وقتی سفیده کف کرد به تدریج پودر شکر یا پودر شکر دانه ریز، رو اضافهمی کنیم و به همزدن ادامه میدیم
باید یه توده ضخیم صاف و براق و سفید را داشته باشید.گردوی خرد شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مواد آماده شده را در قیف مخصوص ریخته و با ماسوره دلخواه طرح مورد نظرمون رو روی سینی میریزیم ودر فر از قبل گرم شده حدود 15 تا 20 دقیقه با حرارت 150 درجه ی فارنهایت میذاریم تا پخته بشه.
برای کرم زرده رو هم میزنیم، بعد شیر و شکر رو اضافه میکنیم، و هم می زنیم
بعد ظرف تخم مرغ رو روی حرارت کم میذاریم و هم میزینم تا مواد کشدار و غلیظ بشه وقتی شروع کرد به جوشیدن از روی حرارات بر میداریمش
کره ی نرم شده رو با هم زن می زنیم
بعد مواد زرده ی تخم مرغ رو به کره اضافه کرده و هم میزنیم
شکلات رو به روش بن ماری حل کرده و در اخر به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. و به مدت نیم ساعت تو یخچال میذاریم
بعد از کرم شکلاتی و مرنگها یه کیک مخروطی درست می کنیم.
سلام عالی بود از خلاقیت منزل هم عکس بگذارید با تشکر
سلام عزیزم
این وب آشپزی فقط دوست گلم