X
تبلیغات
رایتل

❀حس خوب اشپزی✿

کیک مرنگ با کرم شکلات



مواد لازم


برای مرنگ


سفید تخم مرغ 4 عدد.
آب لیمو 1 قاشق چایخوری
شکر  150 گرم
 گردو 50 گرم


برای کرم شکلاتی

زرده تخم مرغ 4 عدد.
شکر 200  گرم
 شیر 200 میلی لیتر
 کره 200
  گرم
شکلات تیره 70-80٪ کاکائو 100 گرم



اول سفیده تخم مرغ را با چند قطره آب لیمو  شروع میکنیم به همزدن . با دستگاه همزن.






وقتی سفیده کف کرد به تدریج پودر شکر یا پودر شکر دانه ریز، رو  اضافهمی کنیم و به همزدن ادامه میدیم




باید  یه توده ضخیم صاف و براق و سفید را داشته باشید.گردوی  خرد شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید




کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مواد آماده شده را در قیف مخصوص ریخته و با ماسوره دلخواه طرح مورد نظرمون رو روی سینی میریزیم ودر فر از قبل گرم شده حدود 15 تا 20 دقیقه با حرارت 150 درجه ی فارنهایت میذاریم تا پخته بشه.



برای کرم زرده رو هم میزنیم، بعد  شیر و شکر رو اضافه میکنیم، و هم می زنیم



بعد ظرف تخم مرغ رو روی حرارت کم میذاریم و هم میزینم تا مواد کشدار و غلیظ بشه وقتی شروع کرد به جوشیدن از روی حرارات بر میداریمش



کره ی نرم شده رو با هم زن می زنیم




بعد مواد زرده ی تخم مرغ رو به کره اضافه کرده و هم میزنیم



شکلات رو به روش بن ماری حل کرده و در اخر به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. و به مدت نیم ساعت تو یخچال میذاریم



بعد از کرم شکلاتی و مرنگها  یه کیک مخروطی درست می کنیم.







تاریخ ارسال: دوشنبه 10 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 04:27 ب.ظ | نویسنده: باران | چاپ مطلب
نظرات (1)
چهارشنبه 7 فروردین‌ماه سال 1392 10:15 ب.ظ
الهام
امتیاز: 1 0
لینک نظر
سلام عالی بود از خلاقیت منزل هم عکس بگذارید با تشکر
پاسخ:
سلام عزیزم
این وب آشپزی فقط دوست گلم
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد