❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

کیک مرنگ با کرم شکلات



مواد لازم


برای مرنگ


سفید تخم مرغ 4 عدد.
آب لیمو 1 قاشق چایخوری
شکر  150 گرم
 گردو 50 گرم


برای کرم شکلاتی

زرده تخم مرغ 4 عدد.
شکر 200  گرم
 شیر 200 میلی لیتر
 کره 200
  گرم
شکلات تیره 70-80٪ کاکائو 100 گرم



اول سفیده تخم مرغ را با چند قطره آب لیمو  شروع میکنیم به همزدن . با دستگاه همزن.






وقتی سفیده کف کرد به تدریج پودر شکر یا پودر شکر دانه ریز، رو  اضافهمی کنیم و به همزدن ادامه میدیم




باید  یه توده ضخیم صاف و براق و سفید را داشته باشید.گردوی  خرد شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید




کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مواد آماده شده را در قیف مخصوص ریخته و با ماسوره دلخواه طرح مورد نظرمون رو روی سینی میریزیم ودر فر از قبل گرم شده حدود 15 تا 20 دقیقه با حرارت 150 درجه ی فارنهایت میذاریم تا پخته بشه.



برای کرم زرده رو هم میزنیم، بعد  شیر و شکر رو اضافه میکنیم، و هم می زنیم



بعد ظرف تخم مرغ رو روی حرارت کم میذاریم و هم میزینم تا مواد کشدار و غلیظ بشه وقتی شروع کرد به جوشیدن از روی حرارات بر میداریمش



کره ی نرم شده رو با هم زن می زنیم




بعد مواد زرده ی تخم مرغ رو به کره اضافه کرده و هم میزنیم



شکلات رو به روش بن ماری حل کرده و در اخر به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. و به مدت نیم ساعت تو یخچال میذاریم



بعد از کرم شکلاتی و مرنگها  یه کیک مخروطی درست می کنیم.







نظرات 1 + ارسال نظر
الهام چهارشنبه 7 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 10:15 ب.ظ http://http://elhamkashani08.blogfa.com/

سلام عالی بود از خلاقیت منزل هم عکس بگذارید با تشکر

سلام عزیزم
این وب آشپزی فقط دوست گلم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد