❀حس خوب اشپزی✿
❀حس خوب اشپزی✿

❀حس خوب اشپزی✿

پاستای بادمجون و قارچ


 یه پاستای ایتالیایی که نام اصلیش پاستا آلا نورما هست.




مواد لازم


بادمجان 1دونه درشت
گوجه فرنگی گیلاسی مقداری
قارچ تازه یه بسته
ماکارونی 1 بسته
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری.

سیر چند حبه

 آب گوشت 1 فنجان
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم



بادمجونها رو با رنده ی مخصوص رنده کنید. اگه ندارید رشته ایی خرد کنید.




روی بادمجونها نمک بریزید تا تلخیش گرفته بشه.یه روش دیگه هم برای گرفتن تلخی بادمجونها اینه که تو یه ظرف اب و نمک درست کنید و بعد بادمجونها رو بریزید توش. فقط یادتون نره که بادمجونها رو بعد از اینکه از اب خارج کردید فشار بدید تا ابش گرفته بشه.



قارچ ها رو هم خرد کنید.



سیر رو  رنده کنید یا با گوشت کوب له کنید



گوجه ها رو هم به چهار قسمت ببرید. یا همون قاچ کنید.



تابه رو روی حرارن بذارید نوش کره و روغن بریزید( خود ایتالیایی ها روغن زیتون میریزن)  و  سیر رو بریزید و بعد بادمجونها رو بریزید  یه مقدار که سبک شد قارچها رو اضافه کنید و تفت بدید



بعد از مقداری تفت دادن رب  و نمک و فلفل و ادویه هارو اضافه کنید و بعد آب گوشت رو اضافه کنید. اگه آب گوشت نداشتید مهم نیست یه مقدار آب جوش اضافه کنید.



وقتی مواد به خورد هم رفت گوجه ها رو اضافه کنید. گوجه نباید زیاد بپزه. طبق دستور ایتالیایش.  حالا زمانی که اینها در حال پختن هستن.

تو یه قابلمه اب بریزید وقتی جوشید نمک و یه مقدار روغن توش بریزید و پاستا رو بریزید تو قابلمه تا مغز پخت بشه. حواستون باشه که زود برندارید چون قرار نیست ماکارونی رو دم بذاریم.



پاستای اماده شده رو تو ظرف بکشید و از سس خوشمزه تون روش بریزید میل کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد